Telenor stöder nu VoLTE i Datatal Gateway

Efter lyckade pilotprojekt är vi glada att kunna meddela, Telenor stöder nu VoLTE, wifi-samtal och HD-ljud på mobila anknytningar i Datatal Gateway.

”-Genom att kombinera teknikerna VoLTE och wifi-samtal (VoWiFi) kan användarna nu få fördel av snabbare samtalsuppkoppling, bättre ljudkvalité och framförallt så kan mobilen sömlöst växla mellan wifi-nät och mobilnätet under pågående samtal, till exempel om mobiltäckningen inte räcker till men du har tillgång till ett wifi-nätverk” säger Daniel Jovanovic som är försäljningschef på Datatal och fortsätter:
”-Vad jag känner till så är Datatal Gateway den enda växelplattform på marknaden som har stöd för detta och vi är såklart jätteglada över att kunna erbjuda det till våra kunder. ”

Flexi Presentity är ursprungligen vårt presence- och hänvisningssystem för företag med höga krav på sin tillgänglighet och sitt kundbemötande, men har idag även utvecklats till en komplett molnbaserad telefonilösning som täcker alla behov för såväl små som stora företag. Genom att alltid ligga i framkant för nya teknologier samt en stor lyhördhet för företags behov så har vi skapat en unik plattform som bygger på öppenhet och flexibilitet.