Om oss

Datatal är en mjukvaru- och applikationsutvecklare specialiserad på lösningar inom företagskommunikation. Vi har i snart 30 år varit en visionär och innovativ aktör på den Nordiska marknaden och våra lösningar hjälper dagligen företag inom alla branscher att skapa kundnytta och kommunicera på ett enkelt och effektivt sätt. Genom nära samarbete med branschledande återförsäljare och partners får våra kunder tillgång till hög kunskaps- och servicenivå med en lokal förankring.

Stor lyhördhet för våra kunders behov och kunddriven produktutveckling innebär att vi gärna ser att du som kund är med och påverkar. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du har önskemål om hur vi ska vidareutveckla våra befintliga produkter.

Idea

Research

Development

Execution

Historik i korthet

Företaget grundades 1991 av Göran och Anne-Mari Geitz. 2017 lämnade de sina operativa funktioner och styrelseposter, och majoriteten av ägandet förvärvades av personalen. Via vårt återförsäljarnät bestående av marknadsledande systemintegratörer och service providers når vi idag ut med våra produkter till kunder inom alla branscher och segment.
0 +

Partners

0 +

Användare

0 +

Kunder