Ny VD

Pressmeddelande 2021-11-29

Kim Hermansson tillträder som ny VD för Datatal AB.

Datatal hjälper företag att växa genom innovation och utveckling, skapar kundnytta och en enkelhet att kommunicera på ett effektivt sätt.

VD-bytet är en del av bolagets nästa utvecklingsfas och därför har styrelsen beslutat att från och med 22 november tillsätta Kim Hermansson som ny VD.

Kim är sedan tidigare verksam i bolaget, samt styrelseordförande i Datatal AB och Seastack AB. Tidigare VD Thomas Tunekvist kommer fördjupa sitt fokus i egenskap av produktchef och sin nya roll som Technical Account Manager för att vidareutveckla partner/kund-samarbeten och produktsynergier.

–”Framtidens marknad är i konstant rörelse precis som vår förmåga att anpassa oss för att hitta rätt lösningar till våra partner och kunder. Det kommer bli en rolig utmaning att fortsätta utvecklas tillsammans med vår fantastiska personal.”, säger Kim Hermansson, VD för Datatal.

–”Jag ser fram mot att kunna lägga allt fokus på vår plattform, vår nya flaggprodukt Flexi Contact Center som är helsvensk lösning för framtidens kommunikationsnav samt fortsätta fördjupa samarbetet med våra viktiga partners.”, säger Thomas Tunekvist, Technical Account Manager på Datatal.

För mer information, kontakta gärna:

Kim Hermansson VD, +46 498 25 30 24, kim@datatal.se

Om Datatal AB:

Datatal är en mjukvaru-och applikationsutvecklare specialiserad på lösningar inom företagskommunikation. Vi har i snart 30 år varit en visionär och innovativ aktör på den Nordiska marknaden och våra lösningar hjälper dagligen företag inom alla branscher att skapa kundnytta och en enkelhet att kommunicera på ett effektivt sätt.

Kim Hermansson, VD

Thomas Tunekvist, Technical Account Manager