Aktuellt på Datatal

Tidigare i år fick vi nya ägare då Leeward förvärvade Datatal. Tillsammans har vi sedan dess lagt vår nya strategi och förberett oss för att via våra partners erbjuda högkvalitativa tjänster inom telefoni. Med vår långa erfarenhet inom telefoni, våra duktiga utvecklare, trogna partners och ambitionen hos våra nya ägare ser vi med spänning fram emot  kommande tider.

Patrick Olson, VD Leeward; ”Vi kommer att satsa på Datatal som nav för vår satsning på företagstelefoni både som egen operatör, Call backfunktioner och företagstelefoni i stort inte minst genom vår Cloud växel flexitel. Erbjudandet riktas till återförsäljare som på riktigt vill bygga långsiktiga värden till sina kunder och sina egna bolag”.

Datatal har redan och kommer framöver att rekrytera fler duktiga medarbetare. 

Inte minst har vi nöjet att få presentera Stefan Leijon som börjar hos oss 17/10! Stefan får rollen som Försäljningsansvarig där han bl.a. ansvarar för att utveckla försäljning till och via återförsäljare i primärt Sverige men även övriga nordiska länder.  Med sin långa och breda erfarenhet, inte minst från Callback-tjänster, kommer han att bli ett härligt tillskott i Datatal-teamet. Stort välkommen Stefan! https://www.linkedin.com/in/stefan-leijon-72972444/.

Så till både befintliga och kommande återförsäljare; Vi ses snart därute och vi ser fram emot att få göra både många och lönsamma affärer tillsammans med er! 

Kontakta oss så påbörjar vi dialogen direkt!!