Telefonist

Flexi Presentity Telefonist

 

Telefonistplatsen för Flexi Presentity är byggd med modern teknik och är anpassad för att telefonister inte skall behöva sitta fast vid en dator. Den fungerar lika bra på en Microsoft Surface-platta som på en traditionell stationär dator, detta för att telefonister även skall ha möjlighet att använda touchfunktionen i applikationen. Telefonisten finns tillgänglig på Microsoft Store och vi uppdaterar den kontinuerligt med förbättringar/rättningar och nya funktioner.

 

När vi utvecklade Telefonistapplikationen var huvudtanken att den skulle vara enkel och tydlig. Den är även väldigt lätt att jobba med och att lära sig använda, samtidigt som den är mobil och bygger på modern teknik.

 

 

 


Om telefonisten är medlem i flera grupper/köer kan man färgsätta dessa. När ett samtal sedan kommer in ändrar samtalsrutan färg beroende på vilken grupp samtalet kommit in via, så att telefonisten ännu tydligare kan se vilken grupp man svarar för.

När telefonisten får ett inkommande samtal görs automatiskt en sökning som visar vem på företaget den inringande senast varit i kontakt med. Exempel på användning: En kund ringer in och säger att den ”pratade med någon på sälj igår”, då ser telefonisten exakt vem personen pratade med och kan då direkt koppla till rätt användare.

 

Applikationen är överskådlig med tydliga färger, och man kan välja mellan två färgteman; ett mörkt och ett ljust.

 

Telefonisten kan själv ändra vad en knapp och funktion skall göra. På detta sätt kan man enkelt anpassa Telefonisten efter sitt eget önskemål, något som kan vara bra om man t.ex. jobbat i en annan telefonistapplikation tidigare och vill göra övergången ännu smidigare.

 

Det finns ett flertal inställningar för att anpassa Telefonistens utseende, exempelvis kan man välja att endast visa köer med aktiva samtal i, eller välja vilken information som ska bli synlig i sökfältet och i vilken ordning denna ska presenteras.

 

 


Krav: En dator med Windows 8.1 eller Windows 10

Länk till användarmanual: http://release.datatal.se/manual/flexi/telefonist/