Ny uppdatering av Flexi 2019.2

17 Jun

Nu släpper vi en uppdatering av vår plattform med nya funktioner i Flexi, WonderPhone samt Datatal Gateway. Vi har även spännande personalnyheter att meddela.

SMS för Flexi

Exempel på ett boknings SMS

Datatal har i många år haft SMS som tjänst där användare kan skicka ett e-postmeddelande till oss och vi gör om det till ett SMS och det finns även fler sätt att skicka SMS via tjänsten. Många har redan integrerat denna tjänst i sina affärssystem och därmed fått möjlighet att enkelt skicka SMS till sina kunder och medlemmar.

Nu har vi på Datatal integrerat vår Flexi-plattform för hänvisning, tidbokning och callcenter med vår egen SMS-tjänst.
Funktionen som man nu i första versionen får tillgång till är att kunna skicka meddelande till sina användare eller kunder direkt ifrån administrationsgränssnittet i Flexi. Man kan även göra anpassade utskick med personlig data så som namn, e-post o.s.v.

Möjligheten finns också att genom ett menyval skicka ett SMS till en kund/patient som ringt in till talsvaret. Där kan de välja att få ett SMS skickat till sig, innehållandes t.ex. en supportlänk. Om kunden inte ringer ifrån ett mobilnummer kan de välja till vilket nummer SMS:et ska skickas.

Flexi Tid boknings-SMS

Sist men absolut inte minst, som det visas i exemplet kan man även välja att skicka ut uppgifter om en Flexi Tid-bokning som en bekräftelse. Detta SMS kan innehålla den bokade tiden, vilket nummer som kommer ringas upp och om man vill få patienten/kunden att gå in på en hemsida innan den bokade tiden.


WonderPhone – förinspelad hälsning

Om du svarar på många samtal varje dag och i de flesta fall använder samma välkomsthälsning är denna nya funktion i WonderPhone något för dig. 

Vid inkommande samtal kan du välja att svara med en egen förinspelad hälsning. Båda parterna i samtalet hör ljudfilen spelas upp. Denna funktion kräver WonderPhone Standard (softphone).

Klicka på knappen med pratbubblan för att svara med den förinspelade hälsningen

Datatal Gateway-nyheter

  • Tester mot Telenor SIP-trunk är genomförda och första Telenor-kunden är snart i drift
  • Nya terminaler testade, läs mer här 

docs.datatal.se

Vi har nu påbörjat arbetet med att samla all vår dokumentation om våra produkter i en ny webbportal. Där finner du installationsmanualer, användarmanualer samt snabbguider.


Förändring och förstärkning!

Som ett led i att förtydliga ledningsstrukturen, öppna för möjligheter till input från andra delar av branschen samt skapa en större tillgänglighet för dig som återförsäljare kan vi med glädje meddela följande nyheter:

Thomas Tunekvist ny VD

Thomas Tunekvist som arbetat inom företaget sedan 25 år tillbaka och under en längre tid varit företagets utvecklingschef, har nu även axlat rollen som VD för företaget.

Nytillskott i Datatals styrelse

Pär Jansson har tillträtt som ny ledamot i styrelsen i Datatal AB. Pär jobbar idag som Försäljningsdirektör på IP Only och har en gedigen erfarenhet både av vår bransch samt styrelsearbete, och blir därmed ett välkommet tillskott i styrelsen.

Nyanställning

Vi är väldigt glada att kunna presentera att Daniel Jovanovic kommer att förstärka vårt säljteam från och med augusti. Daniel har ett förflutet hos såväl Westcon som Avaya och är därmed väl insatt i både branschen och Datatals produktportfölj.


Datatal på Twitter

Om du redan följer oss på Twitter så vet du att vi ibland avslöjar vad vi håller på att utveckla eller vad som kommer att ingå i nästa release där. Ni får gärna lämna feedback och idéer på vad ni tycker är viktigt och vilka funktioner ni gillar i våra produkter.