Flexi 2018.2

6 Aug

Nyheter

Skapa kontakt i Outlook

Nu kan du från WonderPhone skapa en kontakt i Outlook genom att högerklicka på ett nummer i samtalshistoriken, eller under aktivt samtal. Du får då upp ”Ny kontakt”-formuläret i Outlook, där du sedan fyller i resterande information och sparar kontakten.

Starta Skype-chatt

Nu kan du starta en chatt ifrån Wonderphone eller Telefonistplatsen. Sök upp en kollega som du vill chatta med, högerklicka på den och välj ”Skicka chattmeddelande”. I Telefonistplatsen finns det nu en ny ikon i högra hörnet för denna funktion.

Licensöverblick

Vi har lagt in en licensöverblick för att få bättre kontroll över vilka licenser som är tilldelade/ej tilldelade. Det visas nu även tydligare när supportavtalet löper ut. För att få tillgång till licensöverblicken måste man logga in med ”sysop”-rättigheter. Man kan även ladda om licensen för att få den senaste versionen nerladdad, något som kan vara bra om Datatal har uppdaterat antalet användare eller någon annan licens.


Förbättringar

Denna release innehåller en del bakomliggande förbättringar, vissa kommer förbättra prestanda och upplevelsen i framförallt i Presentity-appen. Vi har även löst en del buggar i Wonderphone-klienten och GDPR-upprensningen. Läs mer i release notes